Meistä

Konsultit

Meillä on laaja-alainen kokemus eHealth-, MedTech- ja Life Science -toimialoilta

Meistä

Rosaldo apunasi

Autamme sinua tunnistamaan organisaatiosi strategiset muutostarpeet toimitpa eHealth-, MedTech- tai Life Science -markkinoilla. Kyseisten toimialojen laaja-alainen tuntemuksemme on käytössäsi, kun käynnistät strategisia hankkeita organisaatiosi tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimialaa muuttavat uudet innovaatiot sekä murroskohtia tarjoavat tekniikat ja käytännöt ovat erikoisalaamme. Ymmärrämme toki myös sen, että murroskohdissakin yritystä pitää pystyä ohjaamaan ja hallinnoimaan.

Jouni Pohjonen

Konsultti

Hanna Pohjonen

Konsultti

Jouni Pohjonen

Liikkeenjohdon konsultti, Tuotantotalouden diplomi-insinööri

Jounilla on laaja-alainen kokemus kansainvälisistä johtamistehtävistä Healthcare-, Life Science - ja Pharmaceuticals-toimialoilla. Jouni on vastannut liiketoiminnoista Suomessa, Baltiassa, Pohjoismaissa ja Englannissa ja ollut mukana kaikki maanosat kattavissa integraatiohankkeissa. Jounin kokemustaustaan kuuluu

• MedTech- ja Life Science -alueen tuotteiden myynti- ja markkinointi sekä edustukset
• Lääkeannostinten sopimussuunnittelu ja -valmistus
• Terveydenhuollon laboratorioliiketoiminnot
• Yksityisen terveydenhuollon palvelut
• Terveydenhuollon teknologiayritysten toiminta


Jounilla on käytännössä todennettua osaamista muun muassa:
• Isojen projektien suunnittelusta ja läpiviennistä (yritysintegraatio, tietojärjestelmien muutos/käyttöönotto, tuotantolinjojen käynnistys ja siirtyminen massatuotantovaiheeseen)
• Erityyppisten organisaatioiden johtamisesta useassa eri kulttuurissa
• Taloushallinnosta, yrityksen hyvästä hallinnosta ja pääomasijoittajien kanssa toimimisesta

Hanna Pohjonen

Liikkeenjohdon konsultti, Tekniikan tohtori (Teknillinen fysiikka)

Hanna on toiminut konsulttina useissa kansallisissa ja alueellisissa eHealth-hankkeissa. Näitä hankkeita on ollut tähän mennessä 31 eri maassa.

Hänellä on ollut asiakkaanaan ministeriöitä, IT-yrityksiä sekä isoja konsulttiyrityksiä.

Hän toimii myös eHealth-alueen vierailevana luennoitsijana Tallinnan Teknillisessä Yliopistossa.

Hänen laaja-alainen työkokemuksensa sisältää muun muassa tutkimustyötä, sairaalassa työskentelyä ja toimintaa eHealth-alueen julkisessa rahoituksessa. Tämän lisäksi hän on vastannut Suomen ja Japanin yhteisrahoitushankkeista eHealth-alueella ja toiminut Suomen edustajana EU:n eHealth-komiteassa.

Hanna nimitettiin vuonna 2020 Suomen openEHR-lähettilääksi; tästä lisätietoja openEHR-säätiön sivuilta https://www.openehr.org/governance/ambassadors