Konsultointi

Konsultointi

Meillä on laaja-alaista kokemusta eHealth-, MedTech- ja Life Science -toimialoilta. Olemme toimineet myös akateemisessa maailmassa ja kouluttaneet korkeakouluopiskelijoita eHealth-alueella. Tarjoamme kokemustamme sekä toimialatuntemustamme verkostoineen käytettäväksi asiakaskohtaisissa konsultointiprojekteissa.

Johdon konsultointi

eHealth-alueen konsultointi

openEHR-alueen konsultointi

Management

Johdon konsultointi

Yritysten kehittämistarpeet ja -lähtökohdat ovat erilaisia. Niinpä kehityshankkeetkin ovat toisistaan poikkeavia. Haasteenasi saattaa olla pääsy jollekin markkinalle. Tavoitteenasi voi olla pilot-tuotannon käynnistäminen tai siirtyminen massatuotantovaiheeseen. Tai ehkäpä olet pohtimassa uutta strategiaa ja toimialajärjestelyjä strategiaasi liittyvän muutoksen nopeuttamiseksi. Kaikessa tässä voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi tarjoten monipuolisen osaamisemme sekä toimialatuntemuksemme verkostoineen käytettäväksesi.

Projektien suunnittelu ja toteutus

Voimme olla apunasi eri markkinoiden analysoinnissa ja etsiä sinulle uusia kumppaneita. Voimme myös auttaa, jos mietit tuotannon käynnistämistä tai siirtymistä massatuotantoon terveydenhuollon voimakkaasti säännellyssä valmistusympäristössä.

Strategiaprosessit ja strategian toteutus

Olet oman toimialasi asiantuntija. Saatat kuitenkin tarvita apunasi strategiaprosessin läpiviennissä ja strategian toteutuksessa henkilöitä, joka tuntevat hyvin toimialaasi ja sen toimintalogiikkaa. Tässäkin voimme auttaa sinua.

Yritysjärjestelyt ja integraatio

Haluatko nopeuttaa muutosta toteuttamalla yritysjärjestelyitä? Voimme kartoittaa ja kontaktoida sopivia kohdeyrityksiä. Voimme myös auttaa Due Diligence -prosessissa sekä olla apunasi siirtämässä ja integroimassa liiketoimintoja.

eHealth

eHealth-alan konsultointi

Saatat tarvita apua julkisessa hankintaprosessissa tai haluat kehittää tuote- tai palvelutarjoomaasi. Tai ehkäpä haluat päästä uudelle maantieteelliselle markkina-alueelle.

Vai haluatko ymmärtää viimeisimmät eHealth-alueen trendit voidaksesi määritellä sopivan eHealth-arkkitehtuurin ja hakea parhaat toimittajat tarjouskilpailun kautta? Entäpä kuka olisi yrityksellesi sopiva kumppani tulevassa RFI:ssä tai RFP:ssä?

Tai olisiko mietittävä kokonaan uusi strategia tai täydennettävä tarjontaa toteuttamalla yritysjärjestelyitä? Tunnemme laaja-alaisesti toimialan toimittuamme yli 30 maassa. Kansainvälinen kokemus toimialasta näkyy kaikissa hankkeissamme.

Julkiset hankintaprosessit

Voimme auttaa sinua ymmärtämään markkinoiden trendejä sekä tunnistamaan markkinoiden toimijat. Voimme auttaa sinua sekä esiselvitysvaiheissa että varsinaisissa hankintaprosesseissa. Meillä on pitkä kokemus sekä alueellisista että kansallisista eHealth-hankinnoista.

Kumppanien haku sekä uudet markkinat

Laaja-alainen toimialatuntemuksemme on hyödyksesi, kun etsit uusia kumppaneita. Voimme myös auttaa sinua arvioidessasi uusia markkinoita sekä valmistellessasi uusille markkinoille etenemistä.

Tuotestrategiat sekä tiekartat

Voimme auttaa sinua, kun mietit, miten tuotteesi tai palvelusi täyttäisi paremmin markkinoilla esiintyvät tarpeet. Teemme kanssasi tiekartan tuotteen kehittämiselle ja autamme tarvittavan muutosprosessin hahmottamisessa.